Produse Wellstar
Program: Luni-Duminica 9:00 - 19:00
Produse cu Resveratrol
Despre Resveratrol

Produse Wellstar


Produsele Wellstar : Green Gold Imune, Green Gold Forever Young, 
Green Gold 
Solar, 
Green Gold 
Lunar, Kineto si Genio sunt foarte eficiente in detoxifierea organismului, intarirea sistemunui imunitar si prevenirea aparitiei mai multor afectiuni cronice si nu numai.

Microalgele, care au supravietuit timp de mii de ani, in forma lor originala sunt capabile sa indeparteze substantele toxice, algele de apa dulce fiind considerate sisteme de curatare umane. Datorita structurii lor sunt capabile sa absoarba substantele toxice din organism si totodata sa le elimine in mod natural din organism.

Microalgele nu pot fi considerate ca medicamente ci ca mobilizatoare a capacitatii de vindecare. Cercetatorii in probleme de alimentatie si-au indreptat atentia asupra algelor de apa dulce: Spirulina si Chlorella. Cele doua alge sunt pana in prezent cele mai bogate surse de substante vitale. Contin in special multe proteine, vitamine, aminoacizi esentiali si neesentiali, saruri minerale si microelemente. Nici un aliment nu contine mai multe proteine vegetale si aminoacizi esentiali (60%). Pe langa proteine, algele contin multe microelemente si saruri minerale (calciu, magneziu, zinc, clorofila, vitamina B, enzime si acizi grasi nesaturati). Algele uscate de apa dulce sunt de fapt un concentrat de substante vitale care sunt pastrate aproape integral in starea lor naturala prin procese controlate de uscare si presare la temperatura corpului.


Ordoneaza dupa:


TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog: 716
Economisiti: 56
Pret Depozit: 660
  Buc
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog: 716
Economisiti: 56
Pret Depozit: 660
  Buc
Pret catalog: 233
Economisiti: 18
Pret Depozit: 215
  Buc
Pret catalog: 179
Economisiti: 14
Pret Depozit: 165
  Buc


Categorii
Producatori
SEO